U iščekivanju novog trenera

Prizor koji se dugo nije vidio: Igrači Željezničara trenirali bez Amara Osima

E. Škorić, foto: T. Hebib

Amar Osim više nije trener Željezničara, a igrači ovog tima danas su prvi put trenirali bez popularnog Brke.

Željezničar je nakon serije loših rezultata odlučio napraviti promjene. Osim više nije trener, a večeras će na Grbavici obaviti razgovore s četvoricom kandidata i ubrzo objaviti ime novog trenera.

U međuvremenu, igrači su danas trenirali, koliko god je to bilo moguće zbog jake kiše. Bez obzira ko bude na klupi, Plavi u Bijeljini žele doći do pobjede nad Radnikom i najzad prekinuti agoniju koja vlada mjesecima.

Dodajmo da su današnje treninge vodili su članovi stručnog štaba, odnosno bivši Osimovi pomoćnici Bakir Šerbo i Almir Memić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.