Tri susreta Premijer lige u subotu, tri u nedjelju

Čekaju nas nova uzbuđenja, derbi na Koševu

Tri susreta Premijer lige u subotu, tri u nedjelju

S. Mlaćo

Za vikend se igraju susreti 26. kola Premijer lige.

Utakmica neće biti u petak i ponedjeljak, kako je to znalo biti u ranijim kolima.

Tri susreta igraju se u subotu, a tri u nedjelju.

U subotu od 15 sati igraju Krupa i Sloboda, te Mladost DK. i Tuzla City. Od 19 sati na Koševo derbi igraju Sarajevo i Borac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nedjelju igraju od 15 sati Olimpik i Zrinjski, od 17 sati Radnik i Željezničar, a kolo završavaju Široki Brijeg i Velež susretom na Pecari od 19 sati.

Susret Krupe i Slobode neće biti u TV prenosu, dok će MOJA TV prenositi susrete iz Doboj Kaknja i Bijeljine. Arena Sport će prenositi dva meča sa Koševa i duel Širokog Brijega i Veleža.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Hajmo ROĐENI
17 4
Mostarac1602
Idemo ROĐENI lagano po nova 3 Boda
14 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi