Radnik poravnao

Velika greška Erića za izjednačenje u Bijeljini

Midhat Šljivak

Radnik je u 60. minuti meča izjednačio protiv Željezničara na 1:1.

Pogodak je gostima poklonio golman Željezničara Filip Erić, koji je napravio novu grešku na golu Plavih.

Pokušao je Erić da boksuje loptu. Nije u tome uspio i samo ju je spustio na nogu Nikole Popare.

Fudbaler Radnika to nije propustio. Poslao je loptu u nebranjeni dio mreže i izjednačio je rezultat na 1:1 u ovom susreti.

Za Poparu je ovo prvi gol u sezoni i svakako da je došao u pravo vrijeme za njegov tim koji se žestoko bori za ostanak.

Vodstvo gostima iz Sarajeva donio je Semir Štilić zaista lijepim pogotkom za 0:1 u 15. minuti meča, a ovo je bila i prva šansa koju su gosti stvorili u ovom susretu

Ermin Zec je dobro šutirao, golman domaćih Bilobrk, a Semir Štilić natrčava na loptu i šalje je u mrežu za prednost od 0:1.

Osmi je ovo gol u sezoni Semira Štilića koji u proteklom periodu nije bio u najboljoj formi kao ni kompletna ekipa Željezničara, koja već osam utakmica ne zna za pobjedu u Premijer ligi BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zbog toga je na kraju došlo i do promjene na klupi tima sa Grbavice. Blaž Slišković je zamijenio Amara Osima i ovo je za legendarnog stručnjaka odličan početak.

U međusobnim duelima ove sezone Željezničar je upisao dvije pobjede i imaju ukupnu gol-razliku od 5:1. Plavi su u augustu prošle godine u Bijeljini slavili sa 2:0, dok je oktobarski meč na Grbavici završio trijumfom Željezničara od 3:1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.