Fenomenalan početak Željezničara u Bijeljini

Štilić za vodstvo

Fenomenalan početak Željezničara u Bijeljini

M. Šljivak

Željezničar od 15. minute vodi sa 1:0 protiv Radnika u Bijeljini.

Vodstvo gostima iz Sarajeva donio je Semir Štilić zaista lijepim pogotkom za 0:1 u 15. minuti meča, a ovo je bila i prva šansa koju su gosti stvorili u ovom susretu

Ermin Zec je dobro šutirao, golman domaćih Bilobrk, a Semir Štilić natrčava na loptu i šalje je u mrežu za prednost od 0:1.

Osmi je ovo gol u sezoni Semira Štilića koji u proteklom periodu nije bio u najboljoj formi kao ni kompletna ekipa Željezničara, koja već osam utakmica ne zna  za pobjedu u Premijer ligi BiH.

Zbog toga je na kraju došlo i do promjene na klupi tima sa Grbavice. Blaž Slišković je zamijenio Amara Osima i ovo je za legendarnog stručnjaka odličan početak.

U međusobnim duelima ove sezone Željezničar je upisao dvije pobjede i imaju ukupnu gol-razliku od 5:1. Plavi su u augustu prošle godine u Bijeljini slavili sa 2:0, dok je oktobarski meč na Grbavici završio trijumfom Željezničara od 3:1.

Radnik će u ovom meču juriti bodove u borbi za ostanak, a Željezničar hvata posljedni voz u borbi za Evropu i odlično su krenuli u ovaj meč.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vidjet ćemo kako će sve završiti, ali nema dileme da su gosti iz Sarajeva napravili odličan uvod, te su u velikoj prednosti u ostatku susreta.

Podsjetimo, danas je već odigran jedan meč Premijer lige BiH. Zrinjski je savladao Olimpik na Koševu sa 3:0, te se priključio Borcu i Sarajevu u borbi za titulu prvaka.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

starigrad
E ČUJ seljo pojeo Poparu. Hahahaha
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti