Nije imao sreće

Bolan dan na poslu za Miroslava Stevanovića

Admin Čaušević

Miroslav Stevanović je već neko vrijeme jedan od najboljih igrača koji nastupaju u Švicarskoj.

Otkako je stigao u Servette prije četiri godine Stevanović je gradio reputaciju i sada je među najkorisnijim fudbalerima u Švicarskoj.

Međutim, iskusni krilni fudbaler je danas imao bolan dan na poslu jer je sa svojim timom ispao iz nacionalnog Kupa.

U polufinalnom duelu Servette je bio domaćin St. Gallenu, a gosti su na kraju odnijeli minimalan trijumf s 0:1. Pobjednika je odlučio Stilhart u 84. minuti.

Stevanović je odigrao cijeli meč, bio je sasvim solidan, ali na kraju nije bio taj koji se radovao te će čekati neku drugu priliku za trofej.

Inače, 30-godišnjak je ove sezone u svim nastupima zabio šest golova i ostvario deset asistencije čime se zasluženo vratio u reprezentaciju BiH. 

St. Gallen će u finalu igrati protiv Luzerna koji je u polufinalu bio bolji od Aaraua s 1:2. Finalni meč na programu je 24. maja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.