Stevanovića iznenadio rezultat u Parizu: "Treba gajiti nadu da možemo uraditi nešto na Grbavici"

Donio remi Zmajevima u Helsinkiju

Stevanovića iznenadio rezultat u Parizu: "Treba gajiti nadu da možemo uraditi nešto na Grbavici"

Endin Čaušević

Bh. reprezentacija večeras je remizirala u gostima protiv Finske (2:2) u okviru kvalifikacija za Mundijal.

Zmajevi su poveli golom Pjanića, ali je potom Pukki s dva gola donio preokret Fincima. Ipak, u samom finišu došli smo do remija golom Stevanovića.

Upravo je Stevanović otkrio očekivanja nakon meča za Nova BH.

"Slažem se da bi ljepši povratak bio da smo pobijedili. Ali kada sve sagledamo ovo je realan rezultat. Kada smo poveli sa 1:0 dosta naivno smo primili dva gola, ali kada se sabere sve realan je rezultat. Iskreno nismo očekivali taj rezultat, mislili smo da će Francuzi pobijediti pogotovo jer su igrali kući. To je još jedan dokaz da možemo i mi da se nosimo s njima i treba da gajimo nadu da možemo uraditi nešto na Grbavici", rekao je Stevanović i dodao.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Prije svega sretan sam što sam tu i što nosim ove boje. Imamo vremena da se odmorimo i pripremimo. Analizirat ćemo meč Francuske i Ukrajine i pripremit se, respektujemo ih, ali igramo kući i mislim da imamo neke šanse".

Top Komentari

BogatiDijasporac
Samo pozitivno misliti Miroslave, zajedništvom i borbenošću, možemo izvući dobar rezultat.
12 0
snupi
Sa ovom igrom i odbranom, male sanse . Bez navijaca kuci ili u gostima isto.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi