Akcija traje

I Sloboda krenula stopama drugih premijerligaša

A. Čaušević

I FK Sloboda je započela s kampanjom koju već neko vrijeme primjenjuju i drugi premijeligaši.

Velež je probio led s prodajom donatroskih ulaznica, a akcija se pokazala izuzetno profitabilnom za mostarski klub jer je npr. samo za utakmicu s Borcem prodato skoro 12.000 karata.

Uoči derbija prethodnog kola protiv Zrinjskog, odnosno Željezničara sličnu kampanju su pokrenuli Široki Brijeg i Sarajevo kako bi privukli pažnju svojih navijača.

Akciju prodaje ulaznice uoči predstojećeg kola je pustila i Sloboda pred vrlo važan meč protiv Olimpika na Tušnju s kojim bi se mogle riješiti sve dileme oko opstanka.

U prodaji će se naći 6.000 ulaznica, od kojih će hiljadu biti raspoređeno na prodajnim mejstima u Tuzli, a ostatak će se moći kupiti online putem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, cijena jedne ulaznice je 5 KM, a u tuzlanskom klubu se nadaju dobrom odzivu svojih mnogobrojnih pristalica.

Utakmica Sloboda - Olimpik se igra u subotu od 15 sati. Pravdu na ovom meču će dijeliti Antoni Bandić iz Gruda. U prva dva ovosezonska duela obje ekipe imaju po pobjedu i to identičnim rezultatom 2:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.