Trener Olimpika

Petrović: Sloboda je pokazala kako se bori za svoj dres

Edmir Škorić

Olimpik je na Tušnju poražen od Slobode s 2:0, pa mu predstoji grčevita borba za ostanak u ligi do kraja sezone.

Olimpik je vjerovao da može barem do boda, nadao se tome i Slavko Petrović, no na kraju je razočaran.

"Sigurno jako loš ulazak moje ekipe u utakmicu, bez borbe. Pokušavaš na neku ljepotu da igraš fudbal. Bez lopte kretanje ekipe nikakvo, niti imaš duel, niti imaš igre i nije čudo da gubiš 1:0 na poluvremenu. Izašli smo bolje u drugom poluvremenu, ali te neko kažnjava odozgo jer si kompletno prvo dijelo katastrofalno odigrao. Mogu samo da čestitam Slobodi. Sloboda je pokazala mojim igračima kako se bori za svoj klub. I pored toga što su obezbijedili opstanak, pokazali su kako se bori za svoj klub", rekao je Slavko Petrović, dodavši:

"Ako ovako budemo igrali, sigurno da ćemo imati problem. Utakmicu protiv Mladosti moraš dobiti, jer ako ne dobiješ imat ćeš ogroman problem".

Olimpik je sa 24 boda malo iznad opasne zone i protiv Mladosti na Koševu nema pravo na novi poraz.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.