Nakon remija na Pecari

Musemić: Želim da rastemo i da naredne sezone budemo bolji nego ove

Edmir Škorić

Nogometaši Tuzla Cityja osvojili su bod na Pecari protiv Širokog Brijega.

Ovaj duel je obećavao u najavi, no na kraju ipak mreže su ostale mirovati, a trener gostiju Husref Musemić nije nezadovoljan zbog toga.

“Realan rezultat. Široki je imao inicijativu u prvih 20-ak minuta, ali bez izrazitih šansi. Poslije smo se konsolidovali. Imali smo i neke svoje prilike. Široki je imao šanse prd kraj. Nisam nezadovoljan igrom svoje ekipe”, rekao je Musemić, dodavši:

“Šta je, tu je. Naše je da igramo do kraja i što bolje svaku utakmicu. To je ono što želim i da rastemo kao ekipa te budemo bolji naredne sezone nego ove”.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki je četvrti na tabeli sa 52 boda, a Tuzla šesta sa 47 bodova. I jedni i drugi još uvijek nisu ostai bez šansi za Evropu.

U narednom kolu ekipu Tuzle čeka težak duel sa Veležom na Tušnju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.