Foto - Screenshot

Nestvarna scena

Brutalan nokaut na tribinama: Navijač izgubio živce i nokautirao protivnika

Midhat Šljivak

Nevjerovatna scena dolazi nam iz MLB lige sa utakmice između Colorado Rockiesa i San Diego Padresa.

Ovi timovi su sredinom sedmice odigrali dvije utakmice i upisali su po jednu pobjedu, a na tribinama je došlo do žestokog obračuna među navijačima.

Tako se na društvenim mrežama pojavio snimak koji pokazuje kako navijač Padresa prilazi jednom navijaču Rockiesa i zatim ga brutalno nokautira.

Svemu je prethodila rasprava između dvojice navijača. Navijač gostiju nije mogao da se suzdrži, nije želio više da se raspravlja i brutalnim udarcem je nokautirao nesretnog čovjeka.

Nakon udarca nekoliko navijača Rockiesa nasrnulo je na udarača, te su mu zadali nekoliko udaraca.

Naravno, sve što se dešavalo na tribinama je snimljeno od drugih navijača koji su bili tu i snimci nam dolaze iz nekoliko uglova.

Policija u ovom slučaju nije reagovala. Nisu podignute nikakve optužnice, niti je bilo ko uhapšen nakon obračuna.

Ipak, postoji mogućnost da kasnije dođe do optužnice za napad i udarač bi mogao imati zakonskih problema.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.