Slavi se pobjeda

Ludilo u svlačionici Borca nakon pobjede na Grbavici

Midhat Šljivak

Borac je danas na Grbavici savladao Željezničar sa 2:1 i došao je na korak od naslova prvaka Bosne i Hercegovine.


Ekipa Marka Maksimovića je iskoristila svoje šanse i došla je do velike pobjede i u narednom kolu na svom terenu protiv Tuzla Cityja može osigurati naslov prvaka.

Nakon pobjede na Grbavici u svlačionici je nastalo veliko slavlje igrača ekipe iz Banjaluke.

Iz svlačionica stadiona Grbavica orila se pjesma. Padale su čestitke i zagrljaji jer je napravljen veliki korak ka tituli prvaka.

Golove za Borac postigli su Goran Zakarić i Dejan Meleg, dok je počasni gol za domaće djelo Samira Bekrića u nadoknadi  meča.

Borac prvu meč loptu ima protiv Tuzla Cityja u narednom kolu, a ako je ne iskoriste u posljednjem kolu im slijedi duel protiv Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Banjalučki tim je trenutno prvoplasirani na tabeli sa 63 osvojena boda, a aktuelni prvak Sarajevo ima četiri boda manje.

Pogledajte kako se slavilo u svlačionici Borca na Grbavici.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.