Berberović i Čerim će pokušati opravdati povjerenje, te dodatno unaprijediti rad kluba. Foto:NK Čelik

Promjene unutar rukovodstva i administracije kluba

NK Čelik ima novog direktora i generalnog sekretara

Dino Kurbegović

Nogometni klub Čelik naredne sezone igrat će u višem rangu, odnosno Drugoj ligi-centar, a danas su iz kluba objavili da je došlo do određenih kadrovskih promjena.

Generalni direktor NK Čelik Delismajlović Zlatan je zbog privatnih razloga podnio neopozivu ostavku, a ovu funkciju, do objavljivanja Konkursa za novog direktora, obavljat će član Upravnog odbora, Čerim Emir.

"Neizmjerno smo zahvalni Zlatanu na svemu što je dosad uradio za naš klub i želimo mu puno sreće. 15.04.2021.godine je objavljen Konkurs za Generalnog sekretara NK Čelik Zenica. Nakon obavljenih razgovora s prijavljenim kandidatima, izabran je i Generalni sekretar kluba, a to je Berberović Dalila. Dalila je završila Pravni fakultet, te ima položen Pravosudni i Advokatski ispit, te bogato radno iskustvo iza sebe. Pored toga, tečno govori Engleski i Njemački jezik", saopštili su iz kluba s Bilinog polja 

U nedjelju će Čelik na Bilinom polju dočekati Sporting, te će imati priliku da sezonu završi ubedljivo kao prvoplasirani bez poraza u ovom takmičenju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.