Goran Zakarić za SportSport.ba

"Nismo planirali titulu, ali smo iskoristili brojne kikseve Sarajeva"

M. Šljivak

Banjalučki Borac proslavio je večeras drugi naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

Sjajnom igrom u drugom dijelu sezone Borac je pretekao Sarajevo na vrhu tabele i na kraju je kolo prije kraja uzeo titulu.

Goran Zakarić je za SportSport.ba komentarisao osvajanje titule prvaka. Fudbaler Borca je jako zadovoljan.

"Sretni smo i zadovoljni zbog osvojene titule. Nekako smo iz drugog plana došli do titule. Mi smo željeli izaći u Evropu, osvojiti Kup, ali iskoristili smo kikseve Sarajeva koji su bili u velikom broju. Sretni smo i ponosni na ono što smo napravili", rekao je Zakarić.

Tribine Gradskog stadiona u Banjaluci su večeras bile ispunjene.

"Publika je dodatan motiv za sve nas. Zaželjeli smo se svi fudbala, danas nas je publika nosila i hvala im što su bili za nas u ovom historijskom trenutku".

Govorio je Zakarić i o svom ugovoru u Borcu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imam ugovor do zime i naravno da sad ta situacija nije ni važna. Bitno je da proslavimo titulu, imamo finale Kupa i idemo se pripremati za to".

Meč finala Kupa između Borca i Sarajeva igra se u srijedu u Zenici.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.