Uščuplić čestitao Borcu na osvojenoj tituli

Sarajevu pirova pobjeda danas

Uščuplić čestitao Borcu na osvojenoj tituli

E. Škorić

Trener Sarajeva Dženan Uščuplić čestitao je Borcu na osvojenoj tituli.

Borac je slavio protiv Tuzle City s 2:0, tako da 3:0 pobjeda Sarajeva nad Radnikom bordo timu ništa ne znači.

Doduše, kako je rekao sam Uščuplić, dobro je došla kako bi se malo popravila atmosfera u ekipi pred finale Kupa BiH protiv Borca u srijedu.

"Generalno, teška utakmica, prvo poluvrijeme nije bilo onako kako treba iz mnogo nekakvih razloga. Ulaskom svježih igrača u drugom dijelu smo uspjeli napraviti razliku. Čestitam momcima na ovoj pobjedi, kako bismo popravili atmosferu pred finale Kupa", rekao je Uščuplić nakon pobjede, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Drago mi je što smo pobijedili da se momci psihički malo vrate pred finale. Ovom prilikom čestitam Borcu na tituli, a mi ćemo učiniti sve kako bismo osvojili Kup".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vuckobih
Nisu mi jasni pojedini primitivci ako je covjek cestitao titulu Borcu koji si ti tu faktor da nekoga vrijedjas. Ako si navijac Sarajeva i ako si pogledao bar jednu utakmicu u proljetnom dijelu sve ti je jasno. Igra 0, zalaganje 0...prospes 13 bodova jos ti na to nabace 4 razlike i neko ti drugi kriv. Budimo realni Borcu se stimalo da izadje u Evropu, nisu ni sanjali da mogu do titule, titulu im nisu poklonili niti Vico niti katastrofalne sudije niti Dodik... Titulu su osvojili jer je Sarajevo bilo nesposobno da zadrzi 13 ****nih bodova. Uprava Sarajeva je lose odradila prijelazni rok, potreban je remont ekipe od uprave do igraca. I zato cestitam Borcu osvojenu titulu Bosne i Hercegovine i zelim puno uspjeha u Evropi.
10 4
Zgembic
Djeno, mogu razumjeti da ne osjecas se krivim radi izgubljene titule al zasto cestitas titulu nekom ko je tu isti kupio/ukrao!? Nemoj biti papak ...
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi