S punom postavom

Sarajevo najavilo vanrednu press konferenciju u utorak

Edmir Škorić

U utorak će s početkom u 13 sati biti održana press konferencija koju je najavio Fudbalski klub Sarajevo.

Press konferencija održat će se na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase i to na službenom ulazu istočne tribine.

Novinarima i javnosti obratit će se predsjednik Upravnog odbora kluba Damir Kasum, potom članovi UO Hajrudin Kapetanović i Elvir Lemeš, generalna direktora Sabrina Buljubašić i prvotimci Sarajeva Krste Velkoski, Amer Dupovac i Vladan Kovačević.

Press konferencija će biti održana dan prije finala Kupa BiH protiv Borca, ali i dan nakon nemilih scena i upada grupe navijača na trening u Trening centru u Butmiru, gdje je došlo do fizičkog obračuna i zbog čega je nekoliko igrača čak spremno da napusti klub.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

To bi mogla da bude tema press konferencije koja je zakazana, a nama ostaje da sačekamo početak iste. Očigledno je da će, s obzirom na postavu koja će se pojaviti na press konferenciji, biti dosta toga rečeno.

Atmosfera na Koševu daleko je od dobre, a dodatno se pogoršala u nedjelju nakon što je postalo jasno da je bordo tim ostao bez titule koja je mjesecima ranije skoro izgledala kao sigurna.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti