Sjajni napadač Mladosti

Nedim Hadžić već razmišlja o narednim izazovima

Admin Čaušević

Nedim Hadžić neće nastupiti u posljednjem meču sezone njegove Mladosti protiv Veleža. 

Hadžić iza sebe ima uspješnu sezonu. Bio je itekako opasan pred protivničkim golom, a uspio je i realizovati primarni cilj - ostaviti Mladost u ligi, barem na terenu.

Bivši napadač Sarajeva je nekoliko posljednjih mečeva igrao sa zaštitnom maskom zbog frakture nose, a nedavno ga je zadesila nova povreda.

Naime, 22-godišnjak je povrijedio ligamente skočnog zgloba te neće uopšte biti u kombinaciji za utakmicu s mostarskim Rođenim nakon što ranije nije nastupio protiv Širokog Brijega i Mladosti.

Hadžiću je mislima već u narednoj sezoni. Cilj mu je što breže se oporaviti i spreman dočekati nove izazove koji ga očekuju.

Mladost je ostala već bez Amera Hiroša (Osijek) i Enesa Alića (Domžale), a ne isključuje se mogućnost i da Hadžić krene njihovim stopama.

Nedim Hadžić NK GOŠK Pozicija: FW

Statistika

1 nastupa
0 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova
0 nastupa
0 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bivši član Sarajeva je ove sezone postigao devet golova. U nekim mečevima je bio zaista sjajan te je na sebe skrenuo pažnju inostranih klubova pa se ne isključuje mogućnost da realizuje novi inostrani transfer.

Hadžić je već ranije igrao u inostranstvu. Bio je član portugalskog Leixoesa gdje stvari nisu išle po planiranom. U BiH se vratio na jesen 2019. godine potpisavši za Mladost gdje je definitivno oživio karijeru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.