Miljanović: Sezonu ćemo završiti na jedan pošten način

Mladost ima problema sa povredama

Miljanović: Sezonu ćemo završiti na jedan pošten način

Adnan Beganović

U posljednjem 33. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine fudbaleri Mladosti će na svom terenu odmjeriti snage sa Veležom.

Ekipa iz Kaknja kolo prije kraja i teoretski je osigurala ostanak u društvu najboljih, pa u duel sa Veležom ulazi bez velikog rezultatskog pritiska.

Rođeni su u izvanrednoj formi, izabranici Feđe Dudića su 18 utakmica bez poraza, a za siguran izlazak na evropsku scenu potreban im je bod u Kaknju. A, s obzirom da su 19 mečeva bez poraza, senzacija bi bila kada ga ne bi osvojili.

Ipak, iako bez rezultatskog značaja, trener Mladosti Nemanja Miljanović vjeruje da njegov tim može do pozitivnog rezultata.

"Što se tiče nas, sezonu ćemo završiti na jedan pošten način. Izaći ćemo na teren i pokušati osvojiti tri boda ili barem bod. Želimo na taj način završiti sezonu", istakao je Miljanović.

Trener Mladosti ima problema sa sastavljanjem tima zbog određenog broja povrijeđenih igrača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imamo malo problema što se tiče sastava. Vjerovatno će biti jedan dio igrača koji neće moći igrati zbog povreda", zaključio je strateg Mladosti.

Podsjetimo, Mladost je trenutno devetoplasirana ekipa prvenstva sa 30 osvojenih bodovam dok je Velež trećeplasirani sa 58 bodova.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Miljanovicu samo opusteno i sa juniorima,svako dobro
12 2
Husrefbeg22
Kakvo postenje? Kako dode onaj mafijas iz bl sve je sama hlopovija.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi