Veliko slavlje Rođenih

Autobus nije mogao proći: Navijači Veleža napravili ludnicu na ulicama Konjica

Endin Čaušević

Fudbaleri Veleža uspjeli su danas da u gostima savladaju Mladost sa 1:0 u meču posljednjeg kola Premijer lige BiH.

Velež je pobjedom u Doboju kod Kaknja osigurao treću poziciju i plasman u Evropu.

Rođeni su danas imali veliku podršku svojih navijača koji su u velikom broju doputovali u Doboj kod Kaknja.

Iako se utakmica igrala pred praznim tribinama navijači Veleža našli su način da prate utakmicu i pruže podršku svom timu.

Nakon što je sudija odsvirao kraj nastalo je veliko slavlje igrača i navijača Veleža nakon odlične sezone i plasmana u Evropu, a slavlje igrača nastavilo se i u svlačionici.

Igrači Veleža su nakon toga krenuli put Mostara, ali su ostali iznenađeni kada su vidjeli šta ih čeka u Konjicu.

Navijači Veleža napravili su spektakl na ulicama Konjica i dočekali su igrače na fantastičan način, te su im na taj način čestitali na odličnom uspjehu i plasmanu u Evropu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, Mostarci pripremaju večeras spektakularan doček za svoju ekipu u svom gradu gdje će prvo biti dočekani na stadionu Rođeni.

Nakon toga slavlje će biti nastavljeno na gradskom trgu Musala. Dolazak igrača Veleža u Mostar očekuje se večeras oko 23 sata.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.