Niko nije slavio danas uspjeh Veleža kao Mulić: "Ko ima nešto protiv nek' mi pošalje lokaciju"

Pratio meč svog dojučerašnjeg tima

Niko nije slavio danas uspjeh Veleža kao Mulić: "Ko ima nešto protiv nek' mi pošalje lokaciju"

E. Čaušević

Robusni napadač Fejsal Mulić pomno je pratio današnju utakmicu Mladosti i Veleža.

Mulić je bio odličan u prvom dijelu u dresu Veleža, a u zimskom prelaznom roku odlučio je da napusti klub i karijeru nastavi u dresu južnokorejskog Seongnama.

Ovaj 26-godišnji napadač nastavio je s odličnim igrama i u dalekoj Južnoj Koreji, a jučer je postigao dva nova gola za svoj klub, te je došao do cifre od sedam pogodaka u dresu Seongnama.

Velež je danas igrao u Doboju kod Kaknja protiv Mladosti i slavio je sa 1:0, te nakon 33 godine Rođeni su izborili plasman u Evropu.

Mulić je pratio iz daleke Južne Koreje utakmicu Veleža i znao je kako da proslavi odličan uspjeh mostarskog kluba.

On se prvo prisjetio svoje izjave koju je dao za SportSport.ba pred početak sezone kada je navijačima Veleža obećao plasman u Evropu. Mulić se prisjetio toga i u šali poručio: "Ko ima nešto protiv nek' mi pošalje lokaciju".

Oglasi

Opis nije dostupan.

Pored toga Mulić je objavio i video kako slavi uspjeh mostarskog kluba uz zanimljive stihove jedne pjesme.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećanja radi, Mulić je otišao u Seognam na posudbu s pravom otkupa, a obzirom na partije koje pruža sve su prilike da će Koreanci aktivirati otkupnu klauzulu prije planiranog.

Inače, dok je bivši mladi reprezentativac Srbije bio član Rođenih na 19 ligaških mečeva zabio je devet golova. Svakako se najviše izdvaja gol Zrinjskom u mostarskom derbiju.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Golčinu iz slobodnjaka protiv komsija sam pogledao bar 100 puta,FEJSAL MULIC,ZAUVJEK ROĐENI,BRAVO MAJSTORE
13 2
Mackintosh
Jel postoji opcija da se Sarajevu upise 6 bodova protiv Olimpika? 3 boda + 3 gola = 6. Strijelci: Sabrina, Bake i Sebija.
5 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi