Odbranjena jesenja titula

Spuštena zavjesa i na Fantasy sezonu PLBiH, titula ide u Mostar

S. Grebović

Skupa sa Premijer ligom BiH ovog vikenda završena je i sezona u SportSport.ba Fantasy Premijer ligi.

Na terenu je titulu obezbjedio Borac. U Evropu su se pored Banjalučana plasirali i FK Sarajevo, Velež, te Široki Brijeg, dok naredne sezone u prvom razredu bh. fudbala nećemo gledati ekipe Radnika i Olimpika.

To je to što se tiče travnjaka, u virtuelnom svijetu je neka druga priča. Titula najboljeg tima u SportSport.ba Fantasy Premijer ligi BiH ide u Mostar u ruke Marina Maslaća, menadžera ekipe "HŠK Zrinjski". On je na kraju trijumfovao sa ukupno 1514 bodova i na taj način je odbranio jesenju titulu.

Drugo mjesto pripalo je menadžeru ekipe "Iznogood" koji je za prvoplasiranim zaostao 79 bodova. Treće mjesto je zauzeo igrač ekipe "Bolje biti Pjanić nego star" sa 1417 osvojenih bodova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prije svega želim se zahvaliti portalu SportSport.ba na nagradi. Projekt Fantasy Premijer lige je odlična stvar za ljubitelje nogometa u BiH. Zahvaljujući iskustvu iz Fantasy engleske Premier lige i poznavanju situacije na bh. terenima od početka sam izabrao igrače u kojim sam prepoznao da mogu da donijeti dosta bodova i nisam pogriješio. Bilbija, Tatar i Rahmanović su bili puni pogodak. Preporučio bih svim čitateljima da se i oni uključe ako već nisu uz poruku da neće pogriješiti.", rekao je zimus Marino Maslać, menadžer ekipe "HŠK Zrinjski", kada smo mu uručili električni skuter kao nagradu.

I sljedeće sezone igrajte Fantasy Premijer ligu BiH na portalu SportSport.ba i pratite domaću ligu, a nova sezona počinje već 17. jula.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.