Uručena polusezonska nagrada najboljem igraču SportSport.ba Fantasy Premijer lige BiH

Električni skuter otišao u Mostar

Uručena polusezonska nagrada najboljem igraču SportSport.ba Fantasy Premijer lige BiH

SportSport.ba

Nakon što je okončan jesenji dio prvenstva u našoj Fantasy igri, najboljem igraču Mozzart Global lige uručena je i nagrada - električni skuter SEAT MÓ eKickScooter 65 za najboljeg menadžera.

Sa ukupno osvojenim 881 bodom, titulu najboljeg u Mozzart Global ligi ponio je Mostara Marino Maslać, menadžer ekipe "HŠK Zrinjski", a nagrada električni skuter SEAT MÓ eKickScooter 65 mu je uručena u njegovom gradu.

"Prije svega želim se zahvaliti portalu SportSport.ba na nagradi. Projekt Fantasy Premijer lige je odlična stvar za ljubitelje nogometa u BiH. Zahvaljujući iskustvu iz Fantasy engleske Premier lige i poznavanju situacije na bh. terenima od početka sam izabrao igrače u kojim sam prepoznao da mogu da donijeti dosta bodova i nisam pogriješio. Bilbija, Tatar i Rahmanović su bili puni pogodak. Preporučio bih svim čitateljima da se i oni uključe ako već nisu uz poruku da neće pogriješiti.", rekao je Marino Maslać, menadžer ekipe "HŠK Zrinjski", rekao je najbolji menadžer Mozzart Global lige.

Samo malo više sreće nedostajalo je ekipama Cezar i 1K.K. koje su bile za oko 40 bodova 'kraće', a nisu daleko bili ni Vizigoti, Iznogood, te gradski rival našeg pobjednika - ekipa VFC1922.

Učešće u prvoj polusezoni SportSport.ba Fantasy Premijer lige BiH uzelo je oko 4.500 igrača, ali još uvijek ništa nije gotovo, ostala je cijela polusezona da se odigra i još više od 1000 budova je u igri.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čak i ako do sada niste igrali, ne trebate se obeshrabriti, možete registrovati svoj profil, kreirati ekipu i skupa sa prijeteljima kreirati svoju ligu u kojoj ćete se takmičiti ispočetka. Svi i dalje učestvuju i u Mozzart Global ligi, a najbolje takmičare će opet očekivati vrijedne nagrade koje će biti objavljene u naknadnom periodu.

Besplatno igranje Fantasy Premijer lige BiH omogućili su vam naši sponzori Mozzart kladionica, Sarajevsko pivo i Seat.

Promo

Top Komentari

rodjak
"krmak" je si li ovo ti dobio ;)
0 1
Chepich
svaka ćas
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi