Potpisao ugovor na tri godine

Enver Kulašin novi fudbaler Borca

Haris Zilić

Mladi fudbaler Enver Kulašin (2003. godište) karijeru će nastaviti u redovima Borca.


Kulašin je sjajne partije pružao u omladinskim kategorijama Željezničara.

Pomenuti fudbaler je ponikao u Radniku u Donjem Vakufu, a nastupao je i za NK Sport Prevent Bugojno, odakle je kao jedan od najtalentovanijih igrača kluba stigao na Grbavicu.

Ima i upisane nastupe za omladinske selekcije Bosne i Hercegovine.

Za U19 selekciju odigrao je četiri meča i postigao jedan gol, dok je za U18 tim odigrao dva meča. Kulašin je nedavno u prijateljskoj utakmici protiv Katara debitovao i za U21 reprezentaciju naše države.

Sa timom iz Banja Luke Kulašin je potpisao trogodišnji ugovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovome dodajmo da ovaj mladi fudbaler igra na poziciji krila, a u prošloj sezoni juniorske Premijer lige Bosne i Hercegovine za U19 tim Željezničara odigrao je 22 meča, postigao šest golova i upisao sedam asistencija.

Interesantno, Kulašin je ove zime bio na pripremama u Međugorju sa prvim timom Željezničara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.