Novi član Rođenih

Bivši omladinski reprezentativac potpisao za FK Velež · Zvanično

Edmir Škorić

Mostarski Velež danas je predstavio novo pojačanje za sezonu 2021/22.

Alen Dejanović novi je član Rođenih, s kojima je potpisao ugovor do kraja sezone 2022/23.

Alen Dejanović rođen je 19.01.2000. godine, prve fudbalske korake napravio je u omladinskoj školi NK Dinamo Zagreb. Bio je član i omladinskih selekcija Bosne i Hercegovine.

U Rođene dolazi iz FK Mladost Doboj Kakanj, gdje je odigrao zadnju sezonu i upisao 26 nastupa, a jednom se upisao u listu strijelaca. Pretežno igra po desnoj strani, a može pokriti ofanzivne i defanzivne pozicije.

S obzirom da se trenutno nalazi pri kraju medicinskog tretmana i oporavka, Dejanović će se priključiti ekipi nakon povratka sa mini priprema na Kupresu.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.