Prilika je bilo

Remi Željezničara i Leotara na Grbavici

Samir Mlaćo, foto: T. Hebib
U prijateljskom meču odigranom na stadionu Grbavica snage su odmjerili Željezničar i Leotar, povratnik u Premijer ligu naše zemlje.

Na kraju je završilo 0:0, a treneri Tomislav Ivković i Branislav Krunić šansu su dali svim nogometašima.

Željezničar je u prvom dijelu bio puno bolji rival, prijetio preko Boje, Juričića i Hrelje, no gosti su se svaki put dobro odbranili.

Pred kraj prvog dijela Subašić izlazi jedan na jedan sa golmanom Trebinjaca, no nije bio precizan.

U nastavku, bez puno uzbuđenja. Igralo se većinom na polovici gostiju, Bekrić je zaprijetio u 65. minuti, ali mreža se nije zatresla.

Do kraja je ostalo nepopularnih 0:0.

Prijateljski meč:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Željezničar – FK Leotar 0:0

FK Željezničar: Bender, Blažević, Vrhovac, Malić, Mujezinović, Subašić, Juričić, Bojo, Mekić, Hrelja,  Drina. U drugom poluvremenu su igrali: Miličević, Musić, Kosorić, Beća, Mućaj, Osmanović, Duraković, Bekrić, Stjepanović i Jaganjac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.