Uputili demant

Iz ŠF Valter demantovali FK Sarajevo: Nismo potpisali nikakvu saradnju, spremamo iznenađenje

Edmir Škorić

Prije nekoliko sedmica je Fudbalski klub Sarajevo objavio da je uspostavio saradnju s pet škola fudbala, u kojima su priliku za treniranje trebala dobiti djeca koja su trenirala u ŠK "Asim Ferhatović Hase", koja je prethodno ugašena.

U saopštenju koje je objavio FK Sarajevo među spomenutim školama fudbala našla se i Škola fudbala Valter, ali je večeras stigao demant.

"Nakon nekoliko sastanaka predstavnika Škola fudbala i FK Sarajevo dogovoren je početak saradnje sa pet škola sa područja grada Sarajeva. Škola fudbala Valter, J Academy Sarajevo, ŠF Bambinosi, ŠF Sparta i Academica Sarajevo otvorit će svoja vrata i pružiti priliku svim bivšim polaznicima ŠF Asim Ferhatović Hase da svoj trenažni proces nastave u okviru svojih omladinskih selekcija", objavljeno je 1. juna na sajtu Sarajeva.

U svom demantu Valter je naveo sljedeće:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Dragi roditelji i naši članovi ovim putem želimo vas obavijestiti da naša škola nije potpisala Ugovor o saradnju sa FK Sarajevo kako je navedeno u njihovom saopćenju za javnost. Sve informacije oko aktivnosti koje se tiču Valtera dobit ćete od trenera i biti blagovremeno obavješteni na našim društvenim mrežama", navodi se u saopštenju Valteru, uz dodatak:

"Uskoro spremamo iznenađenje za koje smo sigurni da će biti pravo osvježenje za sve ljubitelje pravog fudbala. Idemo dalje!".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.