Napustio Plave

Ramoviću istekao ugovor, ne dolazi više na treninge Željezničara

Midhat Šljivak

Sinan Ramović više nije član FK Željezničar.

Ovom 28-godišnjem fudbaleru ugovor sa Željezničarom je istekao i on više ne prisustvuje treninzima kluba sa Grbavice.

Ramović je ugovor kojeg je imao poštovao do kraja. Odrađivao je obaveze i dolazio je na treninge sve dok mu ugovor sa klubom nije istekao.

Krilni napadač se nije previše naigrao u protekloj polusezoni. Od povratka iz švicarske Lozane odigrao je samo četiri utakmice i nije imao učinka.

Sinan Ramović FK Željezničar Pozicija: -

Statistika

4 nastupa
3 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova
0 nastupa
0 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

Ramović je od 2017. do 2020. godine također nosio dres sarajevskih Plavih i pružao je sasvim dobre partije koje su mu na kraju donijele transfer u Švicarsku.

Ipak, kako se tamo nije snašao nakon samo nekoliko mjeseci se vratio u Bosnu i Hercegovinu, obukao je ponovo dres Željezničara, ali nije to bio onaj pravi Ramović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iskusni ofanzivac sada je u potrazi za novim klubom i vidjet ćemo gdje će nastaviti karijeru.

Ramović je pored Željezničara i Lozane u karijeri nastupao za Mladost Doboj Kakanj, Goražde, Velež, GOŠK i Radnik iz Hadžića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.