Željezničar "lovi" veznjaka Krupe, kontakti uspostavljeni ali još uvijek ništa konkretno
Dujaković u dresu Krupe u duelu protiv Željezničara

Plavi žele Dujakovića

Željezničar "lovi" veznjaka Krupe, kontakti uspostavljeni ali još uvijek ništa konkretno · Saznajemo

A. Beganović

U prošloj sezoni ponajbolji igrač Krupe, Nikola Dujaković, još uvijek je bez kluba, iako je nekoliko klubova iz Premijer lige zainteresirano sa njegovim uslugama.

Iza 25-godišnjeg veznjaka je odlična sezona pa ne čudi što je nekoliko klubova iz elitnog ranga bosanskohercegovačkog fudbala več kontaktiralo ovog fudbalera.

Ranije smo pisali da su iz Tuzla Cityja osluškivali njegovo bilo, a i sarajevski Željezničar bi ga rado vidio u svojim redovima.

Naime, kako SportSport.ba nezvanično saznaje iz Željezničara su kontaktirali Dujakovića, no posao još uvijek nije blizu realizacije.

Dakle, kontakti su uspostavljeni, ali iz izvora bliskih samom fudbaleru saznajemo da se nije ništa konkretno razgovaralo što ne znači da neće u narednim danima.

Dujaković je u prošloj sezoni za Krupu u Premijer ligi odigrao 30 utakmica i pritom je postigao šest pogodaka, a iako su mu tek 24 godine u elitnom rangu bosanskohercegovačkog fudbala odigrao je više od 100 utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U razgovoru za SportSport.ba Dujaković je prije nekoliko dana otkrio da ga je nekoliko klubova kontaktiralo, ali nije htio otkrivati njihova imena, no očito da je jedan od tih i Željezničar.

"Ponuda ima i to je u ovom trenutku najbitnije. No, još nisam donio odluku gdje ću nastaviti karijeru. Volio bih se okušati u inostranstvu, iako je iz naše lige teško otići vani. Vidjet ćemo, nikad se ne zna, kvalitet fudbala i kod nas je na višem nivou. Treniram, spremam se pa ćemo u narednim danima vidjeti šta i kako", tada nam je rekao 24-godišnji veznjak.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Husrefbeg22
Svaki tim nekoga igraca lovi samo FK Sarajevo nikoga ne lovi? Koga lovi, ako lovi, direktorica Sabrina?
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi