Priključio se Tuzla Cityju

Gavrić opet kod Musemića? · Saznajemo

A. Čaušević

Nebojša Gavrić će prema svemu sudeći i dalje igrati u Premijer ligi BiH.

Gavrić je u prošloj polusezoni bio član Olimpika, a kada su Vukovi odlučili da istupe postao je slobodan fudbaler.

Iskusni veznjak se u proteklom periodu spominjao kao novi fudbaler Rudar Prijedora, a postajala je i mogućnost odlaska u Sjevernu Makedoniju gdje ga je želio novi prvoligaš, Breglanica.

Ipak, kako sada stvari stoje Gavrić će u novoj sezoni ponovo sarađivati sa Husrefom Musemićem i to u ekipi Tuzla Cityja.

Kako SportSport.ba saznaje 29-godišnjak se priključio pripremama Tuzla Cityja u Sloveniji, a u narednim danima bi trebalo biti poznato da li će i definitivno postati član tuzlanskog premijerligaša.

Inače, Gavrić je i ranije sa Musemićem. Bilo je to prije dvije godine kada je trofejni stručnjak sjedio na klupi FK Sarajevo.

Osim za Olimpik u prošloj sezoni Gavrić je nastupao i za Bačku u Srbiji gdje se zadržao jednu polusezonu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzla City je u Sloveniji prije nekoliko dana odigrao pripremni meč protiv Domžala te izgubio s 3:2 i to poslije odličnog prvog poluvremena u kojem je imala dva gola prednosti.

Musemićevi izabranici će tokom pripremnom perioda odigrati još tri utakmice. Naredni ispit je protiv srbijanskog TSC-a 4. jula, zatim slijede utakmice protiv Austrije iz Beča te za kraj protiv Lokomotive iz Zagreba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.