FK Sarajevo gostuje Milsamiju

Objavljena lista igrača Sarajeva prijavljenih za Evropu, tu su i Sušić, Hebibović...

Edmir Škorić

Nogometaše Sarajeva u četvrtak očekuje početak nove sezone i prvi evropski ispit.

Sarajevo će od 19 sati gostovati u Moldaviji ekipi Milsamija, a pred ovu utakmicu stižu pozitivne vijesti s Koševa.

Naime, trener Goran Sablić je registrovan u Nogometnom savezu BiH nakon što je na vrijeme dostavljena registracija, pa će nekadašnji trener Širokog Brijega ipak biti na klupi bordo tima u četvrtak.

Druga dobra vijest za Sarajevo je informacija da je Boris Cmiljanić prijavljen i da će biti u konkurenciji za duel sa Moldavcima.

Cmiljanić je u aprilu operisan i za njega je već tada sezona bila završena, ali sada se vratio na terene i bit će na raspolaganju Sabliću za prvi meč u novoj sezoni. Takođe, u timu je i Tino Sven Sušić i na njega se očito računa u narednom periodu, iako je ranije bio odstranjen iz ekipe.

Revanš susret na stadionu Asim Ferhatović Hase igrat će se 15. jula s početkom u 21 sat.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prijavljeni igrači Sarajeva za meč u četvrtak:

Šahinović, Kanurić, Dizdarević, Pidro, Dupovac, Šabanović, Bešić, Hebibović, Đokanović, Islamović, Trako, Konjalić, Imamović, Kurdić, Ahmetović, K. Velkoski, Cmiljanić, Dervišagić, Mešić, Resić, Fanimo, Oremuš, Ramić, Varešanović, Hodžić, Salčin, Jukić, Sušić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.