Madžid Šošić među Plemićima

Zrinjski angažovao nekada veliku nadu Željezničara

Midhat Šljivak

Mostarski Zrinjski saopštio je večeras kako je novi član kluba postao 19-godišnji veznjak Madžić Šošić.

Plemići su ovog 19-godišnjeg ofanzivnog veznjaka doveli na jednogodišnju posudbu iz Hajduka uz pravo otkupa ugovora na kraju sezone.

Talentovani fudbaler se priključio treninzima novog tima i pokušat će da se dokaže treneru Sergeju Jakiroviću na treninzima tima.

Ofanzivni veznjak je prošle godine potpisao ugovor sa Hajdukom, a u redove splitskog velikana stigao je iz sarajevskog Željezničara.

Šošić je prošao sve omladinske selekcije tima sa Grbavice, a treba istaći da je nedavno odveo Hajduk do titule juniorskog prvaka Hrvatske.

Bili su po prvi puta uzeli trofej nakon devet godina, a Šošić je bio među najzaslužnijim za ovaj rezultat jer su njegovi golovi odlučili šampiona.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski novu sezonu u Premijer ligi otvara naredne nedjelje kada će gostovati velikom rivalu Širokom na Pecari.

Podsjetimo, Plemići su prošle sezone zauzeli peto mjesto i ostali su bez plasmana u Evropu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.