Milsami ide dalje

Igrači Sarajeva zvižducima ispraćeni s terena nakon neočekivanog poraza

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva večeras su neočekivano poraženi na Koševu od Milsamija sa 1:0 čime su se oprostili od Evrope za ovu sezonu.

U prvoj utakmici koja se igrala u Moldaviji prije sedam dana nije bilo golova iako je Sarajevo propustilo nekoliko velikih šansi.

Milsami je večeras kaznio bordo klub za sve propuštene šanse u prvom meču, te su slavili na Koševu sa 1:0 i plasirali se u drugo pretkolo Konferencijske lige.

Na tribinama stadiona Koševo konačno su bili i navijači koji su sigurno očekivali pobjedu i plasman dalje.

Međutim, na kraju su navijači Sarajeva itekako razočarani napustili stadion, ali su prije toga zvižducima ispratili igrače bordo kluba s terena.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Igrači Milsamija su slavili plasman dalje i veliku pobjedu, a dok su fudbaleri Sarajeva išli ka tunelu dobili su velike zvižduke od svojih navijača.

Za Sarajevo nema pauze i već ih u ponedjeljak očekuje početak Premijer lige kada će igrati na svom terenu protiv Tuzla Cityja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.