Trebinjci gostuju u Banjaluci narednog vikenda

Leotar i Borac dogovorili zamjenu domaćinstva

Midhat Šljivak

Leotar u 2. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine neće dočekati Borac u Trebinju kako je to po rasporedu trebalo biti.

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine je zbog obaveza u evropskim takmičenjima zatražio zamjenu domaćinstva, a tim iz Trebinja im nije želio praviti problem.

Tako će Leotar narednog vikenda gostovati u Banjaluci u susretu 2. kola, dok će Borac u Trebinju gostovati u 13. kolu Premijer lige.

Meč Borca i Leotara igrat će se u nedjelju 25. jula, a termin će biti naknadno određen.

Leotar je večeras protiv Radnika u Bijeljini otvorio novu sezonu Premijer lige, a tim Branislava Krunića je slavio sa 1:0.

Jedini gol na utakmici postigao je Miloš Sekulović u 68. minuti meča i tako je nekadašnji prvak Bosne i Hercegovine sjajno krenuo u povratničku sezonu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

[poll]https://sportsport.ba/polls/preview/138[/poll]

Prvi domaći susret u Trebinju Leotar će odigrati tek u četvrtom kolu Premijer lige kada na Police dolazi Tuzla City.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.