Trebinjci gostuju u Banjaluci narednog vikenda

Leotar i Borac dogovorili zamjenu domaćinstva

18

Komentari (18)

BordoBijeli_exyu_sa
Cuj zamjena domacinstva u prvenstvu... ovo prvi put cujem i vidim.
Husrefbeg22
cim pocelo odma se mulja i steli. Ne mogu klubovi mijenjati donijet raspored! Ili samo borac to moze???
emadsarajevo2021
Stadion Leotara nema stolica a ima licencu. Mušija ima sve ali oteli licencu i izbacili iz lige. Cisti kriminal Nihada Hodzica iz saveza ispunjavanjem želja Vici Zeljkovicu. Dosta vas je vise sa ovim lakrdijama.
user1605368976
Dajte im odma i 3 boda da ne dolazite trošak je.Ovom Borcu ispunjavaju se želje kao da je Vico zlatna ribica.
Sanin_Mostar
Najbolje da ne dolazite nikako ...
Shaba
Vic liga. Ni Izet nema fazona ko Vico. Prosle sezone u drugom dijelu komedija. Ove bi mogli gledat seriju mućke, ovima ni delboy nije ravan. Pun savez Trotera.
Kremenko
Ovaj Vice svaki dan neka svinjarija. Prva srpska seljačina
ChuckNorris
Borac ulazi u prvenstvo sa 27 bodova. Do kad će klubovi trpjeti ovo i ne poduzimati ništa konkretno, osim praznih riječi i jalovih saopštenja?
Eduard
Da su nesrpski klubovi pametni kao sto nisu pa da se dogovore da svake godine guraju jedan klub do titule samo da ova ****jarija od srba ne osvoji jer su preofirni. Pa kad je vec neregularno neka onda bude do kraja.
Mitjo
Eee moj prijatelju, pa ti stvarno vjerujes da to ima neke veze sa nacionalizmom. Pa ko je izbacio Borac dva puta( srpski klubovi), ko je izbacio Laktase, ko je Leotaru donio titulu protiv Želja ((SIROKI) i ko je taj Leotar iscupao da ne ispadne 2 puta (Zeljo). Poenta je da je liga otkad postoji najveći krš u svijetu, a vi se lozite na nacionalizam. Isto vam tako na bazi nacionalizma vladaju Bakir i dodo. A skupa pasu sa strane kao vico i ovaj begic. Jbg moze im se. Vi vjerujte jedni da ce biti bolje posle begica, drugi posle vica, a oni samo trpaju.
zgembo.popuslic
To je to, i nikad ovo drustvo nece naprijed sa nacionalistickim razmisljanjem i prepucavanjem. Dok je lopovima na vlasti bitna samo lova i kako ce gdje ukrast a narod nek se ganja sa nacionalizmom
Manager
@Mitjo pa eto vidiš nikada Srbi na Srbe ili Hrvate, odnsono Hrvati na Hrvate ili Srbe, nego zajedno protiv Bošnjaka kao i sada uz naravno bošnjačke izdajnike.
Deepy
Aj ne izmisljaj gluposti.
enko
Eduarde,hrvatski klubovi cekaju da vide u kojem smjeru sve ide ,pa ce se tek onda prikloniti i ukljuciti.sad su uz srpske kao i politicari.,nazalost i oni su bili osteceni u protekllom prvenstvu
Chico
S hrvatinicima se ne mozes nista dogovoriti jer su to srpski uvlaciguzi. Evo ni nedolazak na sastanke sa savezom, ni udruzenje premijerligasa - nista s njima se ne moze dogovoriti.
Ajax11
tako da se odmah zahvale i nagu..se VICI njegovom Borcu
Pikachu11
Hahaahhahahahaha pa daj dosta vise, stvarno ste pretjerali.
GuiliDamou
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.