Foto - FC Bayern

Bavarci izgubili od Kolna

Nageslmann počeo porazom na klupi Bayerna

Midhat Šljivak

Minhenski Bayern poražen je u današnjem pripremnom meču protiv ekipe Kolna rezultatom 3:2.

Novi trener bavarskog velikana Julian Nagelsmann nije u ovom susretu mogao računati na najveće zvijezde, pa su šansu za igru dobili uglavnom mlađi igrači.

Ipak, Bayern prvi dolazi do gola u ovom meču. Armindo Sieb je u sedmoj minuti pogodio za prednost od 1:0.

Koln jako brzo dolazi do preokreta. Golovima Thielmanna (19.) i Utha (26.) preokrenuli su rezultat na 2:1.

Na odmor se međutim odlazi neriješenim rezultatom 2:2. Drugi gol za Bayern postigao je Joshua Zirkzee u 33. minuti susreta.

Nastavak meča donosi samo jedan pogodak, a zabio ga je Koln. Trenutak doluke se desio u 56. minuti kada Uth pogađa za konačnih 3:2.

Julian Nagelsmann je tako porazom debitovao na klupi Bayerna, ali naravno stvari bi se vjerovatno mnogo drugačije razvijale da je u ekipi imao najveće zvijezde kluba.

Pripremni meč:

Koln - Bayern 3:2

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.