Nada se debiju u drugom kolu

Bodul potpisao za FK Sarajevo

Samir Mlaćo
Ono što se jutros najavljivalo, danas je postalo zvanično.

Darko Bodul je novi član FK Sarajevo. Iskusni napadač rođen u našem glavnom gradu dolazi iz Turske gdje je imao posljednji angažman.

Potpisao je ugovor na godinu dana.

“Drago mi je da sam došao u FK Sarajevo, ovo je grad u kojem sam se rodio i drago mi je da sam se opet ovdje vratio. O klubu sam čuo dosta dobrih stvari, a već od ranije poznajem i neke igrače, te se nadam da proces adaptacije neće dugo trajati. Jedva čekam da prvi put zaigram u bordo dresu i nadam se da će se to desiti već sljedećeg vikenda na utakmici protiv Posušja“, kazao je Bodul.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bodul je do sada u karijeri igrao za Ajax, Spartu iz Roterdama, Nacional, Sturm, Odense, Altach, Dundee United, Amkar Perm, Enisey,  Soligorsk...

Sarajevo novu sezonu Premijer lige otvara sutra protiv Tuzle City.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.