Odavno ovakve scene nismo vidjeli

Navijači Veleža dugo su čekali ovaj trenutak: Velika bakljada nakratko prekinula meč u Mostaru

M. Šljivak

Navijači Veleža prave fenomenalnu atmosferu na utakmici protiv Posušja.

Očigledno su se navijači Rođenih itekako zaželjeli navijanja, pa su u finišu prvog poluvremena napravili veliku bakljadu.

Zbog dima sudija Admir Šehović iz Sarajeva je nakratko prekinuo utakmicu, ali je ona ubrzo nastavljena.

Scene kakve odavno nismo vidjeli, ali i dokaz da Velež ima jedne od najboljih navijača u regionu.

Nema dileme da će Rođeni do kraja sezone imati veliku podršku na domaćim utakmicama i ostalim ekipama će biti još teže da osvajaju bodove u Mostaru.

Protekle sezone je i bez navijača to za mnoge bila nemoguća misija. Velež je igrao fantastično i svakako svi očekuju da se dobri rezultati nastave.

Red Army će sasvim sigurno i u četvrtak pružiti veliku podršku svom timu. Rođeni na Grbavici igraju evropski meč protiv grčkog AEK-a što je sasvim sigurno najveća utakmica mostarskog tima u proteklih 30 godina.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navijači su Veležu svakako uvijek 12. igrač. Svaki igrač Rođenih jednostavno nakon ovakvih scena uvijek da mnogo više od maksimuma.

Veležu svakako želimo sreću u Evropi i da obraduju ljubitelje fudbala u Bosni i Hercegovini.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.