Konačno navijači i na stadionu Rođeni

Velež čeka Posušje

Konačno navijači i na stadionu Rođeni

M. Šljivak, foto: A. Čaušević

Velež u 1. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na stadionu Rođeni u Mostaru čeka Posušje.

Nakon dugo vremena Rođeni će imati podršku sa tribina na svom stadionu, a 20-ak minuta pred utakmicu na tribinama se skupilo oko 1.500 navijača domaćeg tima.

Bit će ovo dobro zagrijavanje za ono što izabranike Feđe Dudića čeka u četvrtak kada će mostarski velikan na Grbavici dočekati atinski AEK.

Lijepo je ponovo vidjeti publiku u Mostaru.

Rođeni su prošle sezone igrali fenomenalno i nakon 33 godine su izborili plasman u Evropi gdje ih u četvrtak čeka meč protiv AEK-a.

Zbog toga je trener Rođenih Feđa Dudić prinuđen u ovom susretu poprilično promijeniti ekipu i odmoriti neke od prvotimaca.

Dudić se odlučio za ove fudbalere:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kačavenda, Zubanović, Radović, Zvonić, Zeljković, Pršeš, Anđušić, Ovčina, Georgijević, Isić, Radovac.

Na klupi su tako ostali napadači Brandao i Zajmović, te Bogdanović, Ćosić, Dario, Hasanović, Alagić, Vehabović, Džanković.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zevs
gdje je onaj Branadao
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi