Srušen AEK

Pogledajte slavlje navijača i igrača Veleža nakon čudesne noći

Midhat Šljivak

Velež je večeras na Grbavici srušio AEK.

Rođeni su u fenomenalnoj utakmici slavili sa 2:1, a nakon meča je naravno nastalo veliko slavlje.

Navijači i igrači ovog tima skupa su proslavili veliku pobjedu. Sasvim zasluženu s obzirom da su Rođeni večeras na Grbavici pokazali više od slavnog grčkog kluba.

I kada su gubili, odnosno kada je AEK poveo iz prve prilike izabranici Feđe Dudića nisu odustajali. Vjerovali su da mogu do dobrog rezultata što se na kraju pokazalo i presudnim.

Zajedništvo, koje krasi ovu ekipu ponovo je došlo do izražaja. Od prve do posljednje minute "disali" su jedan za drugog i to je recept. Samo tako naši klubovi mogu napraviti nešto u Evropi.

Međutim vremena za slavlje nema mnogo. Pred Veležom je velika prilika. AEK u ovom trenutku nije bolji od Veleža, bar ako ćemo suditi po prikazanom večeras na Grbavici. Rođeni imaju još mnogo toga za reći. Večeras će proslaviti, a sutra u nove pobjede.

A, kako su večeras nakon posljednjeg sudijskog zvižduka proslavili ovu veliku pobjedu sa svojim navijačima možete pogledati i u video prilogu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.