Prijateljske utakmice

Vrančiću nije dugo trebalo da postigne gol za Stoke, debakl Manchester Uniteda

Edmir Škorić

Širom Evrope danas su se odigravale prijateljske utakmice.

Stoke City je u engleskom duelu savladao Aston Villu s 2:0. Drugoligaš je od premierligaša bio bolji zahvaljujući golovima Fetchera u 3. i Marija Vrančića u 49. minuti.

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine nedavno je potpisao za Stoke u koji je došao iz Norwicha i eto već u pripremnom meču postigao gol za svoj tim.

I drugi okršaj tima iz Championshipa i Premier lige završen je pobjedom domaćina. QPR je u golijadi s 4:2 pobijedio Manchester United.

Crveni vragovi su poveli rano golom povratnika Lingarda, ali su Austin, Dykes (2) i Odubajo donijeli veliki preokret domaćoj ekipi, da bi gol za 4:2 postigao mladi Elanga u 73. minuti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.