Potpredsjednik Borca objasnio situaciju

Zeljković objasnio razloge rastanka sa Maksimovićem: Lakše je bilo da ode on

Midhat Šljivak

Marko Maksimović podnio je ostavku na mjesto trenera FK Borac.

Mladi stručnjak otišao je sa klupe nakon teškog poraza od Linfielda u Konferencijskoj ligi (4:0) i slabog izdanja protiv Leotara (0:0) u Premijer ligi.

Potvrdu Maksimovićevog odlaska na današnjoj press konferenciji dao je potpredsjednik kluba Bogoljub Zeljković.

"Hvala Marku Maksimoviću u ime kluba, ali i u moje lično ime na svemu što je napravio u prethodnom periodu", rekao je potpredsjednik Borca Bogoljub Zeljković i nastavio je:

"Napravili smo fenomenalan rezultat, vratili smo titulu u Banjaluku nakon deset godina i Marko je jedan od najzaslužnijih za to. Ovo nije zbogom, već samo doviđenja. Marku su vrata kluba uvijek otvorena", istakao je Zeljković.

[poll]https://sportsport.ba/polls/preview/163[/poll]

Potpredsjednik Borca ističe da je kod Maksimovića došlo do emotivnog pražnjenja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nakon Cluja smo se svi emotivno ispraznili. Prethodnih dana smo pričali o nekim stvarima i Markova odluka je bila da je lakše da on ode, nego da se promijeni 30-40 ljudi. Želim mu sreću u nastavku karijere", istakao je Zeljković na press konferenciji.

U susretu protiv Linfielda koji je na programu sustra ekipu će voditi trio Čedomir Ćulum, Zoran Dragišić i Radovan Gajić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.