FOTO: EPA

I u regiji su svi oduševljeni

BiH slavi veliki rezultat Veleža: Prva čestitka stigla iz Posušja

Haris Zilić

Čestikte za Velež stižu sa svih strana nakon historijske noći u Atini i eliminacije AEK-a u drugom pretkolu UEFA konferencijske lige.

Među prvim koji su uputili čestitku je HŠK Posušje, povratnik u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Čestitke FK Velež Mostar na prekrasnoj Atenskoj noći!", stoji na zvaničnoj FB stranici kluba sa Mokrog Doca.

Uspjeh Veleža se večeras slavi u cijeloj Bosni i Hercegovini, tako čestitke stižu i iz Sarajeva, Tuzle, Bihaća, Širokog Brijega, Travnika, Prijedora, Cazina, Goražda, Stoca...

Također i regija je oduševljena uspjehom koji su postigli izabranici Feđe Dudića.

Velež u trećem pretkolu UEFA konferencijske lige očekuje dvomeč sa švedskim Elfsaobrgom, a u slučaju eliminacija švedske ekipe, Rođeni bi igrali play off za plasman u grupnu fau novog UEFA-inog takmičenja.

Večeras nema spavanja u Gradu na Neretvi gdje su navijači počeli održavati obećanje, a glasilo je da će se ošišati na ćelavo ako se Velež palsira dalje.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Sada se čeka da isto urade i igrači Rođenih.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.