Prijateljskta utakmica

Koeman saopštio sastav Barcelone za Stuttgart, za Pjanića ništa novo

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju prijateljsku utakmicu protiv Stuttgarta.

Barcelona je u dosadašnjem dijelu priprema odigrala dvije prijateljske utakmice. Katalonci su prvo pobijedili Gimnastic sa 4:0, a prije nekoliko dana sa 3:1 bili su bolji od Girone.

Nakon toga Barcelona je odlučila nastaviti svoje pripreme u Njemačkoj, a to su iskoristili da odigraju utakmicu protiv Stuttgarta.

Prijateljska utakmica između ovih klubova igra se od 19 sati na Mercedes-Benz Areni, te su već poznati početni sastavi oba tima za ovaj meč.

Ronald Koeman će šansu dati vjerovatno svim igračima, a po prvi put od prve minute za Barcelonu će zaigrati i Memphis Depay.

U konkurenciji za ovu utakmicu je i bh. reprezentativac Miralem Pjanić, ali se on nije našao u početnom sastavu i svoju šansu čekat će s klupe za rezervne igrače.

Barcelona: Neto, Dest, Pique, Lenglet, Nico, Gavi, Sergi Roberto, De Jong, Demir, Griezmann, Depay.

Na klupi Barce nalaze se: Araujo, Busquets, Pjanić, Braithwaite, Riqui Puig, Comas, Jordi Alba, Manaj, Balde, Umtiti, Collado, Inaki Pena, Mortimer i Arnau Tenas.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.