"Sastao sam se sa Pjanićem u Barceloni, ima samo jednu želju"
Foto - Instagram

Ariedo Braida tvrdi

"Sastao sam se sa Pjanićem u Barceloni, ima samo jednu želju"

M. Šljivak

Miralem Pjanić konstantno se povezuje sa prelaskom iz Barcelone u Juventus.

Iskusni bh. veznjak želja je trenera Stare dame Massimiliana Allegrija, ali za sada konkretnih pomaka u ovom transferu nema.

Juventus prije eventualnih pregovora sa Pjanićem želi završiti transfer Manuela Locatellija iz Sassuola, pa je reprezentativac Bosne i Hercegovine stavljen na čekanje.

Pjanić silno želi da se vrati u Torino. Potvrdio je to nekadašnji direktor Barcelone i Milana Ariedo Braida koji se sreo sa bh. fudbalerom u Kataloniji.

"Sastao sam se sa Miralemom u Barceloni. Njegova jedina želja je ponovo postati Bianconero", saopštio je Braida za Tuttosport.

Pjanić je od 2016. do 2020. godine igrao za Juventus. Nastupio je u 178 utakmica, zabio je 22 gola i osvojio je četiri titule prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Miralem Pjanić je u Kataloniju stigao prošlog ljeta iz Juventusa, dok je u suprotnom pravcu otišao Arthur Melo. Kasnije će se ispostaviti da se ni naš veznjak, a ni Brazilac nisu naigrali u svojim novim klubovima.

U prošloj sezoni Pjanić je odigrao svega 30 utakmica za Barcu, a tek na njih 11 bio je starter.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi