Pokušao ukrasti automobil MMA borcu, pa požalio

Edmir Škorić

Američki MMA borac Jordan Williams lako se obračunao sa kradljivcem automobila.

Williams je objavio snimku s benzinske pumpe na kojoj se vidi kako lopov pokušava da mu ukrade automobil. Kada je kradljivac krenuo u rikverc, MMA borac je izašao, izvukao ga iz auta i zadao mu nekoliko udaraca.

"Neko mi je pokušao ukrasti automobil. Ako se pitate zašto je moj automobil bio upaljen, radi se o istom razlogu zbog kojeg ga lopov nije mogao odvesti dalje. Imam 'push to start' sistem i moj automobil neće krenuti ako ključevi nisu metar i pol udaljeni od automobila, a ja ih uvijek imam kod sebe. Nepotrebno je govoriti da sam naučio lekciju, a nadam se da je i on (lopov). Volio bih da sam ga srušio nakon odrađenog posla u klinču te da sam završio posao 'GNP-om', no zadovoljit ću se činjenicom kako sam zadržao svoj automobil. Također, znam da ste primijetili dobar stil moje pojasne torbice. Ovo bi mogla biti dobra reklama za njih", napisao je Williams u objavi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.