Alispahić na današnjem predstavljanju

Saradnja ozvaničena

Mehmed Alispahić potpisao, u klubu presretni

Samir Mlaćo
Hrvatski trećeligaš Vodice u svoje redove angažovao je bivšeg člana Sarajeva i Željezničara Mehmeda Alispahića (33).

Alispahić je nakon rastanka sa Željezničarom bio bez kluba, a odmarao je u Vodicama, gdje ima i kuću.

Dobio je poziv čelnika kluba i danas je zvanično predstavljen. Svjesni su u NK Vodice da će Alispahić svojim znanjem i iskustvom biti od velike pomoći klubu u svakom pogledu, te su iskazali veliko zadovoljstvo zbog postignutog dogovora.

Alispahić je ponikao u bugojanskoj Iskri, a nastupao je i za HNK Šibenik, Dinamo Zagreb, HNK Rijeka, Al Ahli, Slobodu iz Tuzle te gore navedene sarajevske premijerligaše.

Dva puta je bio prvak Hrvatske, jednom je isti trofej osvajao u Premijer ligi, a dodao je i dva trofeja Kupa Hrvatske.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

U četiri navrata nosio je i dres A reprezentacije naše zemlje.

Treba dodati da je ovaj Bugojanac upisao i B trenerski program, te će igranjem u Vodicama imati mnogo više prostora i vremena za dodatno trenersko školovanje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.