Sloboda slavila u Mostaru

Bukvić: Mogu biti zadovoljan svojim izdanjem, ali bitna je ekipa

Adnan Beganović

Sloboda je u okviru 5. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Mostaru savladala domaći Velež (2:0).

Još jednu dobru partiju odigrali su izabranici Mladena Žižovića. Novom "tricom" stigli su do ukupno 13 osvojenih bodova i vratili su se na čelo premijerligaške tabele.

Zadovoljan je nakon susreta bio i golman Slobode, Semir Bukvić, koji je u dosadašnjem dijelu sezone opravdao epitet pojačanja.

Branio je Bukvić i večeras na visokom nivou, no nije sebe želi "gurati" u prvi plan.

"Moja najbolja partija? Mislim da je to najmanje bitno. Ono što je važno je to da smo pobijedili i osvojili nova tri boda", za SportSport.ba je nakon meča istakao Bukvić.

"Hvala Bogu, mogu biti zadovoljan svojim izdanjem. Ali, opet kažem. Ja sam tu najmanje bitan. Ekipa je pobijedila i to je važno", dodao je golman Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je nakon pet kola vodeći tim na tabeli. Usudili bismo se reći, iznenađujuće, a šta o tome misli Bukvić?

"Mi idemo iz utakmice u utakmicu. Za nas je svaka naredna utakmica najvažnija. A, da li je iznenađenje što smo na čelu tabele, to ćemo ostaviti drugim da procjene", zaključio je Bukvić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.