U četvrtak zvanično predstavljanje

FK Borac predstavio novog trenera

Samir Mlaćo
FK Borac danas se razišao sa Zoranom Milinkovićem, te brzo imenovao novog trenera.

Radi se o Nemanji Miljanoviću koji je par mjeseci vodio juniorsku momčad Banjalučana.

Miljanović je u našoj zemlji vodio FK Mladost Doboj Kakanj, a klub je napustio kada je ovaj tim izbačen iz Premijer lige na kraju prošle sezone.

Sa Miljanovićem će u stručnom štabu biti Boris Raspudić, nekadašnji kapiten Banjalučana.

Zvanično predstavljanje Miljanovića uslijedit će u četvrtak u 12 sati.

“Ovim putem želimo da istaknemo da smo potpuno svjesni da su rezultati i igra ispod nivoa FK Borac koji želi da bude, ali smo uvjereni da ćemo se vratiti na pobjednički put.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svjesni smo da je naša navijačka vojska razočarana trenutnim rezultatima i da ćemo povjerenje vratiti samo dobrom igrom, pobjedama odnosom prema klubu kojeg branimo. Iza nas su tek četiri utakmice odigrane u prvenstvu, a pred nama je velika borba za ostatak sezone u kojoj želimo oduševiti sve one kojima je crvena plava boja u srcu“, istakli su iz FK Borac.

Borac je u ponedjeljak poražen od Zrinjskog 5:1 i još uvijek čeka na prvu pobjedu u novoj sezoni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.