Borcu samo bod u Prijedoru

Miljanović: Stvorili smo više šansi i realno smo trebali odnijeti tri boda

Endin Čaušević

Rudar i Borac remizirali su danas u Prijedoru (1:1) u okviru šestog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Aktuelni bh. prvak ni u današnjoj utakmici nije uspio da dođe do prve pobjede u novoj sezoni jer je Rudar uspio da osvoji jedan bod.

Rudar je odlično otvorio meč i poveo u 13. minuti golom Mandića, a bod banjalučkom timu donio je Uzelac u finišu prvog poluvremena.

Nakon utakmice novi trener Borca, Nemanja Miljanović, izjavio je za Arena Sport da je očekivao tri boda u današnjoj utakmici.

"Mislim da smo možda 98 minuta što se igralo bili bolja ekipa, stvorili više šansi i realno smo trebali odnijeti tri boda. Svaka čast Rudaru na igri i mislim da su zaslužili bod danas. Trenutno smo zadnji na tabeli i da bi izašli s te pozicije trebaju na bodovi", rekao je Miljanović.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.