Sporazumni raskid sa Durakovićem

Odlazak iz Tuzla Cityja

Adnan Beganović

Elvir Duraković i Tuzla City su sporazumno raskinuli saradnju.

Ovu informaciju na službenim stranicama je potvrdio i trenutni lider premijerligaške karavane, a nije poznato gdje će mladi fudbaler nastaviti karijeru.

Duraković je u redove Tuzla Cityja stigao na početku prošle sezone iz Bratstva iz Gračanice.

Odigrao je devet mečeva u prošloj sezoni, dok u ovoj nije upisao nijedan nastup, pa je sporazumni raskid ugovora, stiče se dojam, i najbolja opcija za obje strane.

U dosadašnjoj karijeri nastupao je još i za juniorske timove Željezničara i Zrinjskog, a iz Tuzla Cityja su mu se zahvalili na saradnji i poželili mnogo sreće u nastavku karijere.

"Elvir Duraković nije više član Tuzla Cityja! Ovaj 21-godišnji defanzivac i naš klub dogovorili su sporazumni raskid ugovora, nakon čega je Elvir odlučio da potraži novu sredinu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Duraković je u plave redove došao prošle sezone iz gračaničkog Bratstva, a s obzirom da u zadnje vrijeme nije imao puno prilike za igru, obje strane su postigle dogovor da je najbolje za Durakovića da potraži sredinu u kojoj će imati više prostora za minutažu.

Durakoviću se zahvaljujemo na dosadašnjoj saradnji te mu želimo sve najbolje u nastavku karijere", naveli su iz Tuzla Cityja na službenoj stranici.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.