Foto - EPA

Angel Di Maria o 'drugoj strani' sjajnog Portugalca

"Cristiano je došao tiho, uzeo je pivo i sjeo ispred sa mojim prijateljima"

Midhat Šljivak

Argentinski fudbaler Angel Di Maria smatra Cristiana Ronalda apsolutnim fenomenom.

Ovaj duo je nekada skupa igrao u Real Madridu i otkrio je kako je Portugalac van terena posve mirna osoba koja se ne ističe pored drugih.

Di Mari je otkrio jedan detalj koji mu je potpuno promijenio mišljenje o Cristianu za čitav život.

"Slavio sam rođendan po dolasku u Real. Pozvao sam neke prijatelje, tu su bili Marcelo i Pepe, a pozvao sam i Cristiana", počeo je priču Di Maria za TyC Sports i nastavio je:

"Pitao sam ga hoće li doći i poslao mi je poruku da stiže. Pojavio se, sjeo je vani sa mojim prijateljima i uzeo je pivo. Došao je tiho kao da je tu stalno. Iznenadio me je. Na terenu je uvijek pokazivao da je on glavni i broj jedan, ali van terena je posve druga osoba", rekao je Di Maria.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Argentinac je dres Real Madrida nosio od 2010. do 2014. godine, a zatim je otišao u Manchester United, gdje je proveo samo jednu sezonu.

Ovaj 33-godišnji ofanzivac već je šest godina član PSG-a. Igra zaista sjajno i odlazak u Pariz je bio prava odluka za njegovu karijeru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.